Peugeot 308

Aanschouw de nieuwe Peugeot 308 uit 2022, nu verkrijgbaar bij de TOP Merkspecialist bij u in de omgeving. Weerstaat u de ultieme verleiding van deze nieuwe 308, of bent u de eerste die deze in bezit heeft?

De Peugeot 308

De nieuwste editie is voorzien van talloze nieuwe luxe opties om u zo comfortabel mogelijk van A naar B te vervoeren. De aerodynamische krachtige wagen zit tot in detail goed in elkaar, wat hem onweerstaanbaar maakt. De lage lange motorkap, sprekende logo, agressieve gril en brede achterkant zorgen voor een rank en vloeiend profiel dat zijn atletische lijnen accentueert.

Nieuwe looks

De smalle koplampen zorgen voor een brutale look, wat versterkt wordt door de achterkant van de auto. De achteruitrij lichte worden gekenmerkt door drie leeuwenklauwen als lampen. Het nieuwe stuur, met stuurverwarming, is multifunctioneel. Het stuur in de nieuwe 308 heeft bedieningsfuncties voor de radio, het multimediasysteem, de telefoon en de rijhulpsystemen. Het vernieuwde digitaal head-up instrumentenpaneel of digitaal holografisch 3D-instrumentenpaneel maakt het interieur volledig af .

Uw eigen cockpit

De cockpit in de Peugeot 308 2022 is gemakkelijk ter personaliseren. Het is mogelijk om deze te bedienen en te personaliseren touchscreen met meerdere vensters en nieuwe virtuele i-toggle switches. Het middenconsole is dusdanig ingericht dat het meerdere opbergruimtes biedt. Het nieuwe console is net een smartphone!

 

Wilt u de Peugeot 308 2022 nou plug-in, hybride, benzine of diesel?

U vraagt, de TOP Merkspecialist levert!

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

038 44 78 531 [email protected]
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×