Private Lease

Rijden in een nieuwe auto voor een vast laag bedrag per maand!

Bij Autobedrijf G. Van Winsum B.V kunt u ook terecht voor de beste leasecontracten voor Opel en andere merken. Private Lease wordt steeds populairder. Steeds meer rijders gaan van bezit naar gebruik. Wij nemen u graag alles uit handen.

Bekijk onze modellen

Rijden in een nieuwe auto voor een vast laag bedrag per maand! Dat kan met TOP Private Lease. Wij bieden u de beste private lease deals voor Opel en vele andere merken!

Bekijk alle modellen

Waarom Private Lease

Veel autobezitters weten niet wat ze maandelijks kwijt zijn aan de eigen auto. De aanschaf, verzekering, wegenbelasting, onderhoud en afschrijving zijn flinke kostenposten. Bij ons betaalt u een vast bedrag per maand. Daar zit alles in, u weet precies waar u aan toe bent. Het enige wat u nog hoeft te doen is tanken.

 

Voordelen Private Lease

✔  U hoeft geen geld te lenen om een auto te kopen

✔  U betaalt een vast scherp bedrag per maand (12 tot 60 maanden, naar keuze)

✔  U bent altijd allrisk verzekerd, incl. pechhulp

 

TOP Merkspecialist – Altijd de beste prijs

Autobedrijf G. Van Winsum B.V ontzorgt. Simpel en eenvoudig. U zoekt de auto uit die perfect bij uw situatie past en zij handelen alles verder voor u af. Na goedkeuring staat de auto binnen korte tijd voor u klaar bij ons. En is de leaseauto toe aan onderhoud of bv. de bandenwissel? Dan ontvangt u automatisch een oproep. Bij G. Van Winsum B.V rijdt u snel en veilig in de leaseauto van uw keuze tegen een scherp maandtarief.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

038 44 78 531 [email protected]
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×