Wat is MVO

Wat is MVO?

MVO oftewel Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, is voor uw TOP Merkspecialisten vanzelfsprekend. Ook wij dragen ons steentje bij d.m.v. een duurzame bedrijfsvoering. Werken in de mobiliteit is onze passie maar ook onze verantwoordelijkheid.

Verantwoord ondernemen doen we samen!

In ons MVO bedrijfsplan hebben we met alle ruim 120 Merkspecialisten vastgelegd hoe we de komende jaren minder energie kunnen verbruiken. Maar ook hoe we dit verbruik kunnen ‘vergroenen’.

 

Duurzaam ondernemen (MVO) in vele vormen 

Iedere TOP Merkspecialist draagt bij aan de vergroening van zijn of haar bedrijf. Dat kan in diverse vormen en stopt niet bij de werkplaatsdeur. Denk aan: gebruik zonnepanelen, juist scheiden van afval, zoals accu’s, batterijen, metalen, oud papier, glas, oude olie, remolie etc. Maar ook het recyclen van b.v. banden en het sponsoren van plaatselijke (sport)clubs hoort hier bij.

 

TOP draagt bij aan een beter milieu

Alle beetjes helpen! Verkoop van zuinige en schone auto’s, stille en zuinige banden en het aanbieden van een leenfiets tijdens een reparatie, dragen hier ook aan bij. Kom eens langs in één van onze werkplaatsen en vraag gerust met welke maatregelen of plannen wij bezig zijn.

 

Verantwoord ondernemen is een bewuste keuze van alle ruim 120 Merkspecialisten!

Wat is MVO?

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

038 44 78 531 [email protected]
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×