Kleine Beurt Wapenveld

Kleine Onderhoudsbeurt Wapenveld

Bent u benieuwd naar de kosten van een kleine beurt aan uw auto? De kosten van een kleine onderhoudsbeurt variëren per type auto, maar door onze scherpe tarieven betaalt u bij Autobedrijf G. Van Winsum B.V nooit te veel!

Bent u benieuwd naar de kosten van een kleine beurt aan uw auto in Wapenveld? De kosten van een kleine onderhoudsbeurt variëren per type auto, maar door onze scherpe prijzen betaalt u bij TOP Merkspecialist Autobedrijf G. Van Winsum B.V in Wapenveld nooit te veel.

Wanneer een kleine beurt?

Vaak wordt het moment voor een kleine onderhoudsbeurt aangegeven in het onderhoudsboekje van uw auto. Wanneer deze beurt nodig is verschilt per merk en type auto. Bij oudere auto’s geldt de vuistregel: Een kleine beurt na één jaar of na 15.000 kilometer. Maak eenvoudig online een afspraak!

Verschil kleine en grote beurt

Tijdens een grote of kleine onderhoudsbeurt wordt een auto op verschillende punten nagelopen en wordt er gekeken of alle onderdelen van de auto goed functioneren en of ze aan vervanging toe zijn. Zo voorkomt u onverwachte onderhoudskosten of pech onderweg. Het belangrijkste verschil tussen grote en klein onderhoud is vooral dat er bij een grote onderhoudsbeurt veel intensiever naar een auto wordt gekeken. Tevens wordt de auto bij een kleine beurt op minder punten nagekeken. Dit betekent niet dat dit minder van belang is. Door beide beurten uit te laten voeren voorkomt u pech onderweg en onverwachte reparatiekosten in de toekomst! De kleine onderhoudsbeurt wordt vaak gecombineerd met de APK Keuring. Hierdoor hoeft u maar één afspraak in te plannen en bespaard u extra kosten.

Kleine beurt aan uw auto in Wapenveld

In het onderhoudsboekje van uw auto kunt u precies zien wat er vervangen of gecontroleerd moet worden. Bij Autobedrijf G. Van Winsum B.V Wapenveld gaan we de complete checklist van uw auto af. Mocht er een reparatie nodig zijn, dan bellen wij u van tevoren en geven een vrijblijvende kostenopgave, zodat u nooit voor onverwachte kosten komt te staan.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

038 44 78 531 [email protected]
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×