Wat is TOP?

TOP Merkspecialist in Opel | Auto-onderhoud voor Opel

Bent u Opel rijder en op zoek naar een Merkspecialist voor auto-onderhoud en reparatie? TOP Merkspecialist is een nieuwe, onafhankelijke merkformule gespecialiseerd in Opel. Wij zijn een onafhankelijke groep van Merkspecialisten.

Auto onderhoud voor Opel

Wij als TOP Merkspecialist zijn gespecialiseerd in onderhoud aan uw Opel.
Heeft u geen Opel? Niet getreurd, onze medewerkers zijn opgeleid om aan alle merken en modellen te kunnen sleutelen. Wij staan altijd voor u klaar!

TOP is meer dan auto-onderhoud

De naam TOP zegt al genoeg; kort en krachtig, met een herkenbaar logo en een frisse huisstijl. De Merkspecialist is herkenbaar aan een stoer website ontwerp, helder promotiemateriaal, een krachtige social media aanpak en natuurlijk de TOP panduitstraling. Kortom: Een TOP Merkspecialist is niet te missen!

Voordelen van TOP Merkspecialist

  • Gespecialiseerd in Opel
  • Eerlijke service
  • Faire prijzen
  • Betrouwbare occasions

TOP: compleet aanbod voor uw Opel

TOP Merkspecialist wordt aangestuurd door ABC Automotive die ook andere succesvolle merkformules aanstuurt, zoals: PCA Merkspecialist (Peugeot & Citroën), VETOS Merkspecialist (Toyota) en MBSG Merkspecialist (Mercedes-Benz). In totaal zijn 120 autobedrijven aangesloten bij een van de formules van ABC Automotive.

TOP biedt:

 

TOP Merkspecialist voor onderhoud van uw Opel en meer!

‘TOP Merkspecialist Autobedrijf G. Van Winsum B.V. is een onafhankelijk autobedrijf gespecialiseerd in Opel. Autobedrijf G. Van Winsum B.V. en/of TOP Merkspecialist is op geen enkele wijze verbonden aan een van deze autofabrikanten.’

 

 

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

038 44 78 531 [email protected]
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×