IONIQ 5

De nieuwste Hyndai IONIQ 5 is in meerdere opties verkrijgbaar bij de TOP Merkspecialist in uw buurt! Met een batterij van 73 kWh is het mogelijk om maar liefst 360 kilometer af te leggen zonder op te laden. Elektrisch rijden wordt de toekomst!

De IONIQ 5

Verbazingwekkend mooi en talloze luxe opties de IONIQ 5. Hij herdefinieert de manier waarop mensen naar elektrische auto’s kijken, een volledig nieuwe kijk op de elektrische auto’s is ontstaan. Zoals hij op elegante wijze een uitgesproken design combineert met verbluffende prestaties, milieuvriendelijke materialen, verbazingwekkend slimme technologieën en bovenal een volledig elektrisch voertuig is mag je deze volledig elektrische middelgrote CUV een absolute doorbraak noemen.

Toekomstige mobiliteit met de IONIQ

Met de IONIQ , gebouwd op een hypermodern nieuw platform en met innovatieve 800V-batterijtechnologie, is toekomstige mobiliteit niet meer iets om naar uit te kijken maar de realiteit van alledag. Hij laadt ultrasnel op en heeft een actieradius tot wel 461 km. Met deze gigantische capaciteit is het geen issue meer om lange afstanden af te leggen.

Iconisch design

De IONIQ 5 is geïnspireerd op het futuristische ontwerp van de Concept 45 EV. Zijn opvallende lijnenspel is een eerbetoon aan Hyundai’s designerfgoed, opnieuw ontworpen voor de toekomst. Het interieur van de IONIQ is zoveel meer dan een ruimte om in te zitten tijdens het rijden. Het is een Smart Living Space, waarin ruimte, comfort en technologie samenkomen.

 

Wilt u de IONIQ 5 in uw eigen bezit?

U vraagt, de TOP Merkspecialist levert zo spoedig mogelijk!

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

038 44 78 531 [email protected]
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×