Van der Veer TOP Merkspecialist in Hyundai

Autobedrijf Van der Veer in Puttershoek gaat sinds 1 januari 2021 verder als TOP Merkspecialist, gespecialiseerd in Hyundai.

De garageformule TOP Merkspecialist was in eerste instantie opgericht voor Opel. Daar is met de toetreding van Van der Veer Hyundai aan toegevoegd. Formulemanager Raymond Crezee: “Nadat we waren gestart met Opel kregen we veel aanvragen van met name Hyundai-dealers van wie het contract was opgezegd. In plaats van nog een ander label in de markt te zetten hebben we besloten het label ook voor Hyundai open te stellen, maar dan wel in een andere kleur, blauw, in plaats van het geel voor TOP Merkspecialist in Opel.”

Dat roept de vraag op of ABC Automotive het label TOP Merkspecialist voor meerdere merken wil openstellen. “Daar ga ik je binnenkort meer over vertellen. Er zitten inderdaad andere merken op het vinkentouw.”

Zelfstandig

De twee eigenaren Johan en John van der Veer waren vanaf 1993 Hyundai-dealer. “Omdat de Hyundai-importeur het contract niet verlengt, sluiten wij ons aan bij TOP Merkspecialist. De voordelen voor ons zijn groot. Naast het behoud van ons zelfstandig ondernemerschap wordt er van alles geregeld. De mobiliteitsgarantie is daar één van. Wij zijn erg tevreden over de inkoopvoordelen en marketingondersteuning. Ook de sales- en aftersalescondities staan onze zelfstandigheid niet in de weg. Daar plukken wij als ondernemer en onze klanten de vruchten van.”

Klanten van Van der Veer kunnen bij hun autobedrijf niet alleen terecht voor onderhoud aan hun Hyundai, maar ook voor privélease, voor alle merken. Raymond Crezee: “Ook dat is nieuw voor TOP. Het is iets wat andere TOP Merkspecialisten ook kunnen aanbieden, maar net als al onze dienstverlening op vrijwillige basis. De ondernemer blijft zelfstandig. We verplichten tot niets.”

Meer weten over de voordelen van lidmaatschap van TOP Merkspecialist, zie onze infopagina of neem contact op met formulemanager Raymond Crezee.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

038 44 78 531 [email protected]
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×