Nonnekens Automotive

Per 1 januari 2021 sluit autobedrijf Nonnekens in Bussum zich aan bij TOP Merkspecialist in Opel, de garageformule voor specialisten in Opel. Naast Opel is Nonnekens van oudsher gespecialiseerd in Nissan en Citroën.

Bjorn en Bibian Nonnekens zijn de derde generatie in het familiebedrijf, dat zich van dealerbedrijf heeft omgevormd tot universeel autobedrijf, met nu dus Opel als duidelijke specialisatie. Bjorn Nonnekens: “Persoonlijke service zit in ons dna! Wij zeggen wat we doen en doen waar we goed in zijn. Al jaren kunnen onze klanten bij ons terecht voor onderhoud en reparatie aan een Nissan en Citroën, en ook de Opel kent voor ons al lang geen geheimen meer. Inmiddels is onze kennis aardig uitgebreid en draaien we onze hand niet meer om voor alle overige merken.”

Samen met TOP

Bibian Nonnekens: “De aansluiting bij TOP is voor ons overduidelijk. Het behoud van onze ‘vrijheid’, inkoopvoordelen en onze klanten laten meeprofiteren van eerlijke prijzen, dat bevalt ons aan TOP. Duidelijkheid, geen kleine lettertjes, no nonsense, daar hechten wij veel waarde aan.”

Vakkundig

Bjorn: “Bijblijven in ons vakgebied is een must, daar steken we samen veel tijd in. Ook de marketingondersteuning is goed geregeld bij TOP. Opelrijders kunnen met een gerust hart hun auto aan ons overlaten. Ons familiebedrijf bestaat niet voor niets al bijna zeventig jaar! Daar zijn we trots op. Onze deuren staan open voor iedere rijder. Wij hebben er alle vertrouwen in!”

Op de foto rechts en links de eigenaren Bibian en Bjorn Nonnekens. In het midden monteur Tim Bergman.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

038 44 78 531 [email protected]
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×