Wiellager kapot?

Een slecht lager geeft je enkele signalen, hoewel ze aanvankelijk lastig te zien zijn en heel lichtjes tot aanduiding kunnen komen.

Wanneer is mijn lager kapot?

  • Een "grommend" hoorbaar geluid
  • Trilling in het stuurwiel
  • Een "slijpend" hoorbaar geluid
  • Overmatig spel in de band en wiel
  • Abnormale bandenslijtage

Persoonlijke service

Wij kennen onze klanten bij naam, bij ons bent u geen nummer. De koffie staat altijd voor u klaar!

Vakkundig onderhoud

Onze up-to-date geschoolde teams werken altijd met passie aan uw auto!

Eerlijke prijzen

Bij uw TOP merkspecialist betaalt u nooit teveel. Wij hanteren eerlijke prijzen en nemen alle werkzaamheden vooraf met u door

Kan ik doorrijden met een kapotte wiellager?

Een voertuig met een wiellager dat hoorbaar is, kan nog worden aangedreven, maar naarmate de slijtage toeneemt, neemt ook de kans op schade toe aan andere delen van de ophanging. Als u vermoedt dat een wiellager begint te slijten, neem dan contact op met uw TOP Merkspecialist. Een voertuig waarvan de wiellager kapot is mag niet worden aangedreven. Als het wiellager volledig defect raakt, is het mogelijk dat de wielnaaf en het wiel loskomen van het voertuig en ernstige schade of letsel veroorzaken. Het wordt sterk afgeraden om nog te rijden. Veiligheid staat immers altijd voorop!

Wiellager kapot? Laat hem vervangen!

De levensduur van een wiellager is sterk wisselend. Een wiellager moet vervangen als ze lawaai beginnen te maken of als er speling op zit. Er staat geen bepaalde kilometerstand voor. Het hangt af van vele factoren: zoals rijstijl, belasting, etc. Wiellager kapot? Laat Van Winsum Wapenveld dit repareren of vervangen! Een wiellager is snel te vervangen. U rijdt weer veilig en zonder bijgeluiden.

Kosten kapotte wiellager vervangen

Wilt u weten wat de kosten zijn van het vervangen van een wiellager? Neem dan contact op met een TOP Merkspecialist bij u in de buurt!

 

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

038 44 78 531 [email protected]
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×