Voorkom startproblemen

Uw auto start niet?! Accuproblemen komen vaak voor in de winter. Onze monteurs kijken de accu graag voor u na. Vraag om de accucheck, zo weet u snel waar u aan toe bent!

Regulier onderhoud spaart uw accu

Regulier onderhoud betekent dat we ook zorgen dat uw accu in optimale conditie de winter kan doorstaan. Twijfelt u of uw accu de winter door kan? Vraag gerust even om de accucheck. Dan voeren wij een accutest uit waaruit blijkt: of uw accu nog voldoende capaciteit heeft, dat deze opgeladen moet worden, of aan vervanging toe is.

Voorkom accuproblemen, onze tips:

Parkeer indien mogelijk binnen
Parkeer uw auto in de winter bij voorkeur in een garage of onder de carport. Waarom? De accu is gevoelig voor vocht en kou.

Vermijd korte ritten
Bij korte ritjes kan de accu niet of nauwelijks bijladen. De motor van een auto met start-/stopsysteem stopt daarom bij (extreme) kou niet altijd automatisch bij ieder stoplicht, maar blijft draaien om de accu te sparen/bij te laden.

✅Zet uw lampen aan vóór het starten
In de winter is het slim om de lichten van uw auto een paar minuten vóór het starten van de auto alvast aan te zetten. Zo kan de accu alvast op temperatuur komen.

✅Stroomverbruikers
Gebruik niet te veel stroomverbruikers tegelijk zoals radio, blower, verwarming en oplader van uw telefoon…

✅Accuonderhoud
Laat tijdig de accu bijvullen.

Wilt u de kans op een lege accu zo veel mogelijk verkleinen, laat uw auto dan goed nakijken. Maak nu een afspraak voor onderhoud, of een accucheck.

 

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

038 44 78 531 [email protected]
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×