Occasion financieren

Een occasion aanschaffen doet u niet zomaar. Zeker niet als u een financiering overweegt. Onze verkopers hebben alle expertise in huis om u hierin te begeleiden. Scherpe tarieven, transparant en zonder kleine lettertjes!

Occasion financieren
Steeds vaker geeft een koper van een occasion de voorkeur aan financieren. Dit betekent dat u een bedrag leent om de auto te kunnen betalen. Het bedrag en de looptijd van de lening worden vooraf aan de hand van een aantal factoren vastgesteld. We hebben hierover duidelijke afspraken gemaakt met een aantal financieringsmaatschappijen.

Financiering op maat voor uw auto
Heeft u een auto in te ruilen? Dat scheelt alweer… Wilt u alvast een deel aanbetalen? Ook dan zullen uw maandkosten lager uitvallen. Samen met u spreken we uw maandbedrag af. Geen gedoe, u weet precies waar u aan toe bent.

Betrouwbare occasions
Bij ons vindt u een ruime keuze aan betrouwbare occasions in verschillende prijsklassen. Veilig rijden zonder zorgen, onze up-to-date geschoolde teams werken met passie aan uw toekomstige auto. Gebruikt of nieuw, zakelijk of particulier. U betaalt nooit te veel en u bent verzekerd van een vakkundig advies.

Financiering en verzekering
Wilt u uw auto financieren en/of verzekeren? Het kan beide! Ook voor een autoverzekering kunt u hier prima terecht. Goede premies en uitstekende voorwaarden. Het is zo geregeld.

U bent van harte welkom voor een autofinanciering of een -verzekering. We bekijken direct hoeveel u kunt besparen. Iets voor u?

Neem dan even contact met ons op!

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

038 44 78 531 [email protected]
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×